Gipuzkoako Gastronomia

JATETXE MODERNOAK

1. Berasategui Jatetxea

Zaporeekin eta ehundurekin jolasteagatik ezagututako sukaldari ospetsuaren aitzindari jatetxea, argidun eta dotorea.

Menua eta erreserbak: 

martinberasategui.com

 

 

2. Arzak Jatetxea

Arzak chef-aren jatetxea, plater berriztatzaileak euskal sustraiekin nahastuak.

Menua eta erreserbak: 

Arzak

JATETXE TRADIZIONALAK

1. Trikuharri Taberna

Gipuzkoan jateko aukera merkea eta oso ona, ogitarteko, pintxo edo plater tradizionalak jateko.

Menua:

Triku Harri Jatetxea

2. Gorriti Taberna

Gorriti Taberna, Donostiko alde zaharreko tabernarik zaharrena da eta pintxo gehien dituena baita ere. 

Donostira bisita eginez gero “klasiko” bat da, han zerbait jan behar den tokia.

Web orrialdea:

Gorriti Taberna