Bizkaiko Gastronomia

JATETXE MODERNOAK

1. Azurmendi Jatetxea

Eneko Atxa chefa arkitektura iraunkorrarekin arduradun izandako gune gastronomikoko egileko euskal sukaldea.

Menuak eta erreserbak:

azurmendi.restaurant

2. Zarate Jatetxea

Maitasuna eta produktua, bere eskuetan tratatzen duenean fintasuna, aukeratzeko orduan eskaeragatik pasioa; pentsatzea, sortzea…

Menuak eta erreserbak:

zaratejatetxea.com

 

JATETXE TRADIZIONALAK

1. Etxebarri Erretegia

Egunero merkatuaren arabera sortutako eta baserri bateko egur desberdinez prestatutako plater berritzaile bikainak.

Menuak eta erreserbak:

asadoretxebarri.com

2. Guetaria Erretegia

Arteko eta itsaso-menuko ikatzarekiko erretegia eta lanpara klasikoekin eta etxetzar-apainketarekin jangela bateko lurra.

Menuak eta erreserbak:

guetaria.com